Reis info Waddenzee

Onze manager en host Felix Maks staat klaar voor al je vragen (ook via whatsapp) +31 6 27881463
Nederlandse Hotline +31 0 85 009 1325

Vertrek Locatie

Vertrek vanaf de Willemskade in Harlingen. Je herkent de Manna aan haar platte roer en de 2 grote masten. Waar de boot exact ligt zullen we nog in de groeps app vermelden.

Parkeren

Parkeren in Harlingen moet altijd gereserveerd worden. Er zijn diverse parkeer plekken maar wij raden je aan om dit te regelen via parkerenharlingen.nl.

Programma

De dag na aankomst zullen de lessen, clinics en het kitesurfen starten. Er wordt altijd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de wind en hier is dan ook het verdere programma afhankelijk van. De instructeur zal met jullie van dag tot dag het programma bespreken/overleggen. Meer duidelijkheid over de invulling van de week zal de hoofd instructeur geven bij het welkomstpraatje.

Dress code?

De Dress code voor het feest van dit weekend is Rastafari. Zorg dat je je beste Bob Marley outfit bij je hebt! De winnaar met de mooiste outfit wint een vette prijs!

Wat moet ik meenemen?

  • Ready to go package Bestaande uit: kitesurf zonnebril, één KiteActive lycra en een flacon IslandTribe zonnebrand
  • Goede kitesurf zonnebril die eventueel ook tegen water kan (met een koortje om kwijt raken te voorkomen) Bij ons verkrijgbaar t.w.v. € 30.
  • Lycra, of T-shirts voor op het water (tegen de zon) bij ons verkrijgbaar t.w.v. €30 Mocht je een eigen wetsuit/ shorty hebben, neem deze mee!
  • Rastafari verkleed set
  • Goede, waterbestendige zonnebrand omdat je lange dagen op het water maakt ook verkrijgbaar bij ons ter plaatse t.w.v. € 25. Als je een eigen trapeze hebt, altijd meenemen!
  • USB Stick of SD kaart voor het verzamelen van foto’s en videos aan het einde v.d. week ook verkrijgbaar bij ons ter plaatse t.w.v. € 10
  • Verpleegpakketje (Paracetamol, Betadine,pleisters etc)

Geen wind?!

Op de Waddenzee waait het vaak iets meer dan op het vaste land. Mocht het een dag niet waaien organiseren wij alternatieve activiteiten!

Carpoolen / Groepsapp

Wil je met iemand carpoolen naar de haven in Harlingen? Of up to date blijven over alle inns en outs van het Waddenfestival?

Neem deel aan de groeps chat.

Bagage

Zorg dat je al je materiaal in een boardbag stops, dan beschadigd het niet en heb je altijd alles bij de hand.

Bar rekening en andere extras

De bar rekening en eventuele extras worden aan het einde van het weekend verrekend in cash. Zorg dus dat je cash geld bij je hebt.

Welke kites moet ik meenemen?

Als je je eigen kitesurf materiaal hebt, adviseren wij dat mee te nemen. Dit scheelt namelijk een hoop geld omdat je er dan niet een hoeft te huren. Neem alles mee wat je hebt, surfboard, kleine maten, grote maten etc. etc.

Eten en drinken

Ontbijt, lunch en diner is inbegrepen tijdens deze reis! Je hoeft je nergens druk over te maken, alles is aan boord! Heb je een allergie of dieet? Geef het aan ons door!

Foto’s en video’s

Tijdens jouw vakantie worden er door de KiteActive instructeurs Foto’s en filmpjes gemaakt. Als jij liever niet wilt dat er foto’s van je gemaakt worden geef dit dan aan bij de manager.   Mocht je nog verdere vragen hebben laat het ons weten en anders veel plezier in Waddenzee!

TIP: Vergeet niet je vrienden en familie #kiteactivewaddenzee en @kiteactive te laten volgen op instagram zodat ze mee kunnen genieten!