Reis informatie Tarifa

Deze reis wordt begeleid door Felix Maks (tevens bereikbaar via whatsapp) +31 6 27881463
Nederlandse Hotline +31 0 85 009 1325

Locatie

Wildhouse Tarifa

Reis documenten

Jij bent verantwoordelijk voor de reisdocumenten. Je hebt een paspoort nodig die nog minimaal 6 maanden geldig is. Als je een auto gaat huren heb je een geldig rijbewijs nodig en je moet even checken wat de vereisten zijn (min. leeftijf of min. aantal jaar je rijbewijs)

Airport Transfer

In principe kan je in de groepschat contact leggen met andere kiters die naar Tarifa reizen en proberen samen een auto te huren. Het huren van een auto is verplicht in Tarifa omdat je anders niet goed op de kitespots komt. Vanaf het vliegveld Malaga is het ongv. een dikke 2 uur rijden naar het Wildhouse. Een goede vergelijkingswebsite voor goede car rental deals is: Car Jet.

Programma

De dag na aankomst zullen de lessen, clinics of het kitesurfen starten. Er wordt altijd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de wind en hier is dan ook het verdere programma afhankelijk van. De instructeur zal met jullie van dag tot dag het programma bespreken/overleggen. Meer duidelijkheid over de invulling van de week zal de hoofd instructeur geven bij het welkomstpraatje.

Wat moet ik meenemen?

  • Ready to go package Bestaande uit: kitesurf zonnebril, één KiteActive lycra en een flacon IslandTribe zonnebrand
  • Goede kitesurf zonnebril die eventueel ook tegen water kan (met een koortje om kwijt raken te voorkomen) Bij ons verkrijgbaar t.w.v. € 50.
  • Lycra, of T-shirts voor op het water (tegen de zon) bij ons verkrijgbaar t.w.v. €30 Mocht je een eigen wetsuit/ shorty hebben, neem deze mee!
  • Goede, waterbestendige zonnebrand omdat je lange dagen op het water maakt ook verkrijgbaar bij ons ter plaatse t.w.v. € 25. Als je een eigen trapeze hebt, altijd meenemen!
  • USB Stick of SD kaart voor het verzamelen van foto’s en videos aan het einde v.d. week ook verkrijgbaar bij ons ter plaatse t.w.v. € 10
  • Wetsuit 5/3
  • Kite materiaal (alle maten meenemen die je hebt)
  • Verpleegpakketje (Paracetamol, Betadine,pleisters etc)

Geen wind?!

Alhoewel Tarifa in de winter behoorlijk windzeker is kan het natuurlijk altijd voorkomen dat het eens niet waait. De instructeurs bieden dan altijd een alternatief programma aan waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. Dit kunnen verscheidene excursies zijn denk aan: Safari’s, Mountainbiken, Wakeboarden, Dagje naar Marokko, Kitesurf theorie, Quad tocht en tripjes naar andere kitespots. Bij de meeste excursies kan er een extra vergoeding gevraagd worden. LET OP: KiteActive is er niet verantwoordelijk voor als het niet waait.

Carpoolen

Wil je met iemand carpoolen naar de luchthaven. Neem dan deel de chatgroep.

Bagage

De meeste mensen die naar Malaga vliegen, zijn onderweg met low cost airlines zoals Ryanair, Easy jet, Transavia etc. Je kan makkelijk je boardbag bij boeken t.w.v. €80-100 retour

Welke kites moet ik meenemen?

Als je je eigen kitesurf materiaal hebt, adviseren wij dat mee te nemen. Dit scheelt namelijk een hoop geld omdat je er dan niet een hoeft te huren. Je kan het best je allergrootste kite meenemen.

Eten en drinken

Je krijgt elke ochtend een heerlijk ontbijt van ons. Lunch en diner wordt van dag tot dag bekeken waar we dit doen. Afhankelijk ook van de wind zijn er vele leuke opties voor heerlijke eet tentjes en lekkere Spaanse tapas. Vaak kost dit rond de € 15-20 extra / dag. Soms eten we ook in ons eigen Wildhouse

Foto’s en video’s

Tijdens jouw vakantie worden er door de KiteActive instructeurs Foto’s en filmpjes gemaakt. Als jij liever niet wilt dat er foto’s van je gemaakt worden geef dit dan aan bij de manager.   Mocht je nog verdere vragen hebben laat het ons weten en anders veel plezier op Zanzibar!