KITEACTIVE REISVOORWAARDEN

DOWNLOAD OF PRINT VOORWAARDEN

Indien je een boeking bij KiteActive™ maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van KiteActive™. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest alvorens te boeken. Daarnaast gaat KiteActive™ ervan uit dat je de reisinformatie op de website hebt gelezen.

BEDRIJFS INFORMATIE

Naam: KiteActive.com ™
Adres: Schans 12A
8531 DW in Lemmer
KVK: 72054670
BTW NUMMER: NL213042745B02
IBAN: NL37 KNAB 0613 5129 87
BIC/SWIFT: KNABNL2H
Bank: Knab

Tel: +31 085 009 1325 (office NL)
Tel: +255 77 406 2222 (office Zanzibar)
E-mail: info@kiteactive.com
Internetwww.kiteactive.com

ANNULEREN

Een annulering dient altijd per e-mail binnen drie dagen na de gebeurtenis waarom de reis geheel (of gedeeltelijk) moet worden geannuleerd te worden gemeld. Houd er rekening mee dat een annulering nooit kosteloos verloopt. Alleen indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten én bij een geldige reden, heb je recht op (gedeeltelijke) teruggave van de reissom. KiteActive™ kan een annulering alleen in behandeling nemen wanneer deze per e-mail is ingediend door de hoofdboeker. Een medereiziger is niet hoofdelijk aansprakelijk en kan daarom geen annulering doorgeven. KiteActive probeert altijd naar een gepaste oplossing te zoeken, maar kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor uw annulering.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 48 uur na de boeking kun je gratis annuleren (dit is niet het geval als het vertrek van de reis binnen 48 uur is!!)
  • Na 48 uur is een aanbetaling vereist van minimaal 40% om je boeking te bevestigen en garanderen.
  • Tot uiterlijk 30 dagen voor vertrek moet het resterende bedrag zijn overgemaakt, hierna hanteren wij 100% annuleringskosten en kunnen wij helaas geen geld meer terug geven. Als het resterende bedrag niet 30 dagen voor vertrek binnen is kan de boeking door ons geannuleerd worden.

PUBLICATIE

Afbeeldingen, kaarten en informatie zijn verschaft door partners, VVV kantoren en professionele fotografen. Het kan voorkomen dat foto’s van de accommodatie niet overeenkomen met jouw geboekte kamer. KiteActive™ maakt gebruikt van  vele hotelkamers en accommodatie plaatsen. KiteActive™ kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Eventuele fouten in een brochure, route, advertentie of enige andere publicatie zullen op de website van KiteActive™ hersteld worden, zodat je altijd de meest actuele en juiste informatie kunt terugvinden.

PRIVACY

Voor het boeken van een reis, het aanvragen van een brochure of het lid worden van de nieuwsbrief heeft KiteActive™ jouw gegevens nodig. Jouw gegevens worden met zorg door KiteActive™ behandeld. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

PRIJZEN

KiteActive™ werkt met fluctuerende prijzen, welke gebaseerd zijn op basis van vraag en aanbod.  Hierdoor kan het soms voorkomen dat de reis die je hebt geboekt later goedkoper of wellicht duurder wordt aangeboden. Daarnaast werken wij vaak met last-minute’s en  aanbiedingen. Dit houdt in dat de prijzen tijdens het seizoen kunnen fluctueren. De actuele prijzen vind je op www.kiteactive.com.

BOEKEN EN BETALEN

Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt KiteActive™ dit als een definitieve boeking. 48 uur na je boeking heeft KiteActive een aanbetaling van 40% ontvangen anders kunnen wij de reis alsnog annuleren.

BEMIDDELING VAN REIS

Voor vluchten en andere onderdelen van de reis, zijn wij een bemiddelende partij. Wij zullen deze onderdelen apart op de factuur vermelden en hiervoor gelden dezelfde voorwaarden van deze organisatie.

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK

Degene die een reis boekt is hoofdelijk aansprakelijk (ook voor de medereizigers die hij/zij bij KiteActive™ aanmeldt).

MINDERJARIG BOEKEN BIJ KITEACTIVE™

Door het maken van de boeking verklaart de minderjarige reiziger toestemming te hebben gekregen van ouders en/of voogden.

WIJZIGINGEN

Na het opmaken van de factuur kun je tot 28 dagen voor vertrek één en ander wijzigen (voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is). Voor iedere wijziging worden € 10,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten.

ANNULERING VAN EEN REIS DOOR KITEACTIVE

Bij sommige reizen is een minimum deelname vereist. Tot een aantal dagen voor vertrek kan deze reis nog geannuleerd of verplaatst worden. Hou hier rekening mee!!

BETALEN

De aanbetaling bedraagt 40% van de totale reissom. Dit bedrag dient direct na boeking te worden betaald. Ook dienen de kosten van de eventuele annuleringsverzekering direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek bij KiteActive™ binnen te zijn. Wanneer je binnen 30 dagen voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken. Doe je dit niet op tijd? Dan kunnen wij je boeking annuleren.

DE VOORWAARDEN VOOR EEN  SHARED ROOM

Als je een shared room bij ons boekt kun je bij iemand anders op de kamer komen. Natuurlijk maken wij een scheiding tussen dames en heren. Wil je liever niet een kamer delen? Boek dan een single room! (tegen extra kosten) of zoek een vriend(in) die mee wil gaan zodat jullie samen op een kamer kunnen.

REISPAPIEREN

Als KiteActive™ de gehele betaling heeft ontvangen, sturen we ongeveer een week voor vertrek per e-mail de reispapieren toe. Hierin vind je alle gegevens betreffende de reis. Wil je je reispapieren per post ontvangen, dan worden hiervoor € 15,- verzendkosten berekend. Je dient de gegevens op de (vlieg)tickets en vouchers op juistheid te controleren. Indien iets niet overeenkomt met hetgeen je geboekt hebt, dan dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met KiteActive™.

REISDOCUMENTEN

Het is verboden om met een verlopen paspoort of identiteitskaart te reizen. In sommige landen is je paspoort nog een bepaald aantal maanden geldig. Je dient dit zelf uit te zoeken. Als je niet de Nederlandse nationaliteit hebt, dien je altijd bij de ambassade van het land waar je heen wilt reizen na te gaan of je een visum nodig hebt. Het over de juiste reispapieren beschikken, is te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid. KiteActive™ kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

GEEN AFKOELINGSPERIODE

Wij willen je erop wijzen dat boekingen die je via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde ‘afkoelingsperiode’, die in de wet ‘kopen op afstand’ wordt genoemd, is niet van toepassing op vakantiereizen die je via de website van KiteActive™  boekt.

SCHADE

De deelnemer van deze reis is te allen tijden aansprakelijk voor alle schade die door de deelnemer wordt toegebracht aan materiaal, de organisatie, KiteActive™ alsmede  schade toegebracht aan derden. Ook is de deelnemer te allen tijden aansprakelijk voor schade toegebracht aan het terrein of eventueel aanwezige begroeiing of meubilair.

DEELNAME OP EIGEN RISICO

Het is de deelnemer bekend dat bij deelname aan de (kitesurf) arrangementen risico’s zijn verbonden. Deelname geschiedt volledig op eigen risico. De deelnemer verklaart akkoord te gaan met deze verklaring en bij boeking, de organisatie niet aansprakelijk te kunnen stellen voor schade in welke vorm dan ook veroorzaakt te hebben. Deelname aan (kitesurf) arrangementen kan slechts geschieden als deze verklaring door elke deelnemer is getekend of akkoord gegaan bij de boeking.

UITSLUITING VAN DEELNAME BIJ WANGEDRAG

Bij wangedrag of het niet opvolgen van aanwijzingen van de organisatie kan de deelnemer worden uitgesloten van verdere deelname aan de (kitesurf) arrangementen zonder teruggave van de reissom. Wangedrag wordt beoordeeld door de organisatie.

COPYRIGHT

Copyright 2011 KiteActive™. Niets van de website of brochure van KiteActive™ mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KiteActive™.

ONTEVREDEN OF KLACHTEN

Heb je klachten over de reis of ben je ontevreden over de accommodatie, dan dien je dit direct te melden aan de vertegenwoordiging van KiteActive™ ter plaatse. Of neem contact op met ons hoofdkantoor zodat er direct actie kan worden ondernomen. Bij thuiskomst is het vaak te laat, dus laat ons op tijd weten als iets niet naar behoren verloopt.

TOEPASSELIJK RECHT & GESCHILLEN

1.Op alle aanbiedingen, aanvragen, opdrachten en overeenkomsten van KiteActive, alsmede op de uitvoering van opdrachten door het KiteActive is het Nederlands recht van toepassing. 2. Alle geschillen, waaronder begrepen die welke slechts door één der partijen als zodanig beschouwd worden, voortvloeiende uit of verband houdende met de overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn.