AJ
‘The contact’

Voor mij begon het kitesurfen in 2007, na jarenlang vliegeren op het land wou ik nu mijn vrienden achterna het water op.
In 2009 begon ik met mijn opleiding tot NKV instructeur om zo mijn passie van het kitesurfen en het leven er omheen over te kunnen brengen op zoveel mogelijk andere mensen.

Waar het kitesurfen voor mij begon op een normaal twintip board en ik altijd bezig was met het zo hoog mogelijk springen en zo lang mogelijk in de lucht hangen ben ik nu helemaal verslaafd aan mijn skimboard.
Strapless varen was niet alleen een nieuwe uitdaging omdat de tricks moeilijker zijn doordat je niet vast zit aan je board, maar kon ik ook met veel minder wind al het water op en mensen op een twintip board moeite hadden om hun hoogte te houden.

Kitesurfen is een sport wat je echt op bijna heel de wereld wel kan uitvoeren als het waait, Kitesurfen heeft in mijn leven tot nu toe voor gezorgd dat ik al vele mooie plekken op de wereld heb bezocht.
Ik hoop dat ik samen met de rest van het kiteactive team ervoor kan zorgen dat jullie hetzelfde mee gaan maken en we elkaar uiteindelijk nog veel tegen gaan komen op de mooiste spots met de beste wind en mooiste stranden.


in een notendop

Naam: Anne-Jelmer Boek
Geboortedatum: 25-08-1990
Nationaliteit: NL
Homespot: De Lemmer, Workum
Kite sinds: 2007
Geeft les sinds: 2010
Coolest trick: Jesus Walk
Favoriete KiteActive locatie: Zanzibar!


favoriete bestemming
Karibu zanzibar