HET TV-TAS SEIZOEN IS BEGONNEN!!!

Geweldig dat jullie allemaal zo mega enthousiast zijn over deze onvergetelijke trip. De boekingen zijn ons om de oren gevlogen en we gaan ons best doen om jullie allemaal mee te laten gaan op dit unieke kite avontuur!

Omdat we maar 20 personen per keer mee willen nemen ( we zijn aan het overleggen of we dit nog iets kunnen opschalen naar 30) zal er een selectie moeten worden gemaakt. In principe is het zo dat de mensen die zich als eerste ingeschreven hebben, als eerste met ons mee kunnen. Maar er zijn nog wat variabele punten waar we rekening mee houden:

 • We gaan dit jaar uitgebreid screenen op je niveau. Ben je geen premium member bij ons of ben je nog nooit mee geweest op 1 van onze reizen?
  Dan verzoeken wij je: Een finish bewijs te laten zien van de bekende downwinder Hoek tot Helder en/of een Strava / Surfr account  op te sturen van een downwinder van over de 60 km die je op 1 dag hebt gedaan op de Noordzee of een jump van boven de 10 meter (een filmpje mag ook). Ook plannen wij een telefoongesprek in waar we jouw niveau bespreken, mochten we twijfelen dan kunnen wij erom vragen om samen met ons eens te gaan varen of een test downwinder te doen. 
 • Omdat we dit jaar met een groot windraam werken gaan we kijken om zo veel mogelijk weekenden door te laten gaan zodat we zo veel mogelijk mensen deze unieke ervaring kunnen geven aankomend seizoen. Nu is dat natuurlijk moeilijk plannen en zal het zo zijn dat er last minute veel mensen andere plannen hebben of niet kunnen. Op dat moment worden de volgende van de lijst opgeroepen voor dat weekend en zo gaan we door totdat het weekend gevuld is. 
 • Je kan maar 1x een weekend afzeggen, we begrijpen dat je soms andere dingen te doen hebt maar dit is een enorm uniek evenement wat hele specifieke condities nodig heeft en als we dit tot een succes willen maken verwachten wij dat je hier natuurlijk alles voor laat vallen en samen met ons dit kite avontuur aangaat!! Dus, 1 x afzeggen kan, dan kun je de eerstvolgende downwinder mee, 2 x afzeggen moet je jezelf weer opnieuw inschrijven en kom je onderaan de lijst.
 • Jullie ontvangen deze week een e-mail met jullie start nummer. De eerste 20 zijn verzekerd van het eerstvolgende evenement,  tenzij:
  –  Je voor vertrek niet door onze screening bent gekomen zoals beschreven hierboven.
  – Je bent verhinderd door andere zaken
  – Je niet fit genoeg bent (Je moet voor dit evenement in topconditie zijn en veel kitesessies doen om het tot een goed einde te brengen)
  – Je materiaal niet op orde is (alleen nieuw materiaal van uitstekende kwaliteit kan deelnemen)
  – Voldoe je niet aan deze criteria of zien wij tijdens de downwinder dat het niveau/materiaal/conditie toch niet toereikend is? Dan kunnen wij het evenement ten alle tijde voor jou annuleren en gaat de plaats naar de volgende in de lijst. 
 • Eén ding is nog heel belangrijk, als je op de lijst staat en je niveau is door ons goedgekeurd blijf je op de lijst staan en zal je vroeg of laat dus mee gaan op deze downwinder! Als het niet meer dit seizoen wordt sta je vooraan in de lijst voor volgend seizoen! Het is een uniek evenement en dit is de enige manier hoe het veilig georganiseerd kan worden. Lang wachten zal ongetwijfeld beloond worden!!! 

Verder hebben wij er natuurlijk mega veel zin in!! Laten we hopen op een paar mooie weekenden met een heerlijke WNW wind! Het grote afwachten is begonnen!
Voor vragen kunnen jullie altijd terecht via info@kiteactive.com.

Tot op het water,

Felix 

en de rest van het KiteActive team