kies je niveau

Maak je kitesurf vakantie KiteActive en vind het perfecte pakket voor joumaak kennis met je reis & les adviseur Felix maks

> ruim 15 jaar ervaring
> direct reis advies
> geen call center, gewoon een surf dude die soms ook op het water kan staan.


Kitesurf les krijgen op de mooiste locaties ter wereld!
Is voor jou de aanschaf van een kite nog onzeker? Of heb je geen zin om het allemaal mee te slepen in het vliegtuig? Word je graag begeleidt tijdens het kitesurfen of doe je liever je eigen ding? Kitesurfen leer je het allersnelst als je er dagelijks mee bezig bent, waarom niet tijdens een leuke vakantie? Kitesurfen is niet iets dat je in drie uur leert.  Zelfs na tien uur aan dure kitesurf lessen besteed te hebben, heb je het echte kitesurfen nog niet volledig onder de knie en denk je: ‘had ik gelijk maar een mooie kitesurf-vakantie bij KiteActive geboekt’. Bij ons sta je namelijk zoveel op het water dat je enorme stappen vooruitgang boekt en ook nog eens een super leuke tijd beleeft!

Bij al onze reizen is het mogelijk om Lessen, pro-clinics en rental met supervisie bij te boeken. Hieronder vind je een overzicht van de pakketten en prijzen die je bij je reis kunt bijboeken. Het is ook mogelijk om dit ter plaatse te boeken, maar dan loop je het risico dat extra coachen niet meer beschikbaar zijn of volgeboekt zijn.

Kitesurf full week course

€ 399

/ 7 dagen

De ultieme beginner cursus

Intro beginner course

€ 349 / 9 uur

De complete beginner cursus

Opfris / Refreshment Course

€ 110 / 2 uur

Heb je nog wat tips nodig?

Extra supervisie

€ 25 / dag

Extra oogje in het zeil?

Kite rental week

€ 299 / week

Complete set kite materiaal

Bijna al onze reizen zijn inclusief coaching. Wil je beter worden? Dan heb je zeker wat aan onze instructeurs en coaches die je zullen begeleiden tijdens je reis. Wil je extra aandacht om echt die ene trick te leren of mooi op de foto te krijgen? Boek dan een trick of wave clinic erbij en maak progressie.

Weet je niet welk les pakket je moet boeken of ben je gewoon benieuwd wat we je kunnen aanbieden? Wij zijn erg flexibel en kunnen altijd de perfecte les aanbieden voor jou. Laat je nummer achter en wordt teruggebeld door 1 van onze les adviseurs en krijgt gratis advies op maat.

Helaas heeft niemand de wind onder controle, en dat is ook de charme van onze sport. Hoe windzeker een bestemming is, het kan altijd voorkomen dat het een aantal dagen van je vakantie niet waait. Gelukkig worden er vervangende no wind activiteiten georganiseerd door onze instructeurs, maar eigenlijk kom je voor een week kitesurfen en vind je het zonde als je je geboekte en betaalde pakket niet volledig kan gebruiken. Gelukkig hebben wij een NO WIND punten systeem wat bij elke bestemming en elk pakket van kracht is. LET OP: Dit geldt niet voor KiteRental!

Wees slim, en mail ons direct na je vakantie hoe het zit met je tegoed als je te weinig uren hebt gemaakt!

Elk uur kiteles staat gelijk aan een tegoed bon van € 35
Elk uur prive les staat gelijk aan een tegoed bon van € 55

VOORBEELD: Je hebt een pakket van 9 uur les geboekt, je kan maar 6 uur les volgen wegens slechte wind, dan blijven er 3 uren over die je tegoed hebt t.w.v. 3 x € 35 = €105

Je tegoed wordt door onze instructeurs ter plaatse bijgehouden en opgeslagen. Als je na je vakantie naar je tegoed vraagt wordt dit door ons bevestigd en kun je dit gaan gebruiken.
Het tegoed kan op verschillende manieren worden verzilverd.

  1. Je kan iets leuks kopen voor je toekomstige kitecarriere in onze webshop
  2. Je kan de overige uren verzilveren bij onze kiteschool in Friesland (NL)
  3. Je kan de uren verzilveren op één van onze andere bestemmingen tijdens je volgende reis (in korting op de reis, uren inhalen, of korting op een ander pakket)
  4. Je kan het verzilveren in een cadeau bon en hierdoor iemand blij maken

Bij al onze reizen is het mogelijk om Lessen, pro-clinics en rental met supervisie bij te boeken. Hieronder vind je een overzicht van de pakketten en prijzen die je bij je reis kunt bijboeken. Het is ook mogelijk om dit ter plaatse te boeken, maar dan loop je het risico dat extra coachen niet meer beschikbaar zijn of volgeboekt zijn.